Skoleudvalget

Vil du være med til at undervise elever på SGS Sejlerskole og eller være bådsmand – så er deltagelse i skoleudvalget måske noget for dig.  

Skoleudvalget er en gruppe af klubmedlemmer i Sejlklubben Greve Strand SGS, som på frivillig basis er engageret i sammen at fremme interessen for at sejle med sejl og udbrede glæden ved aktiviteter på vandet. 

Klubben disponerer over i alt tre IF både, alle med up to date sejl og rig. Bådene vedligeholdes af skoleudvalgets bådsmænd med bistand fra eleverne. 

Vi oplever en stigende interesse for at tage duelighedsbevis på sejlerskolen og søger derfor flere i kræfter, der på sigt kan indgå som instruktører og bådsmænd. 

Vi søger medlemmer der opfylder en eller flere af følgende punkter  

  • kendskab til at sejle en sejlbåd, gerne med duelighedsbevis eller tilsvarende erfaring 
  • lyst til at undervise voksne i praktisk sejlads på Køge Bugt i vores IF skolebåde 
  • lyst til at deltage i aktiviteter som klargøring, søsætning og løbende vedligehold af bådene 

 Vi underviser efter Søfartsstyrelsens krav til den praktiske del af Duelighedsbevis for Fritidssejlere. Du vil blive tilbudt Dansk Sejlunions instruktørkursus, og afhængig af din erfaring blive indsluset gradvist til selvstændigt at være instruktør for et ugentligt undervisningshold. 

Vi har bådene og eleverne. Du får glæden ved at give dine erfaringer videre og opleve elever, der over to sæsoner udvikler sig fra nybegyndere til at kunne sejle en kølbåd.  

Ud over fornøjelsen ved en ugentlig undervisningsaften på vandet og samværet omkring bådene og i klubben har skoleudvalgets medlemmer mulighed for at låne skolebådene til egen fornøjelse. 

For elever der har taget duelighedsprøve, er der mulighed for videregående sejladstræning og kapsejlads. 

Interesseret? – så lad os tage en snak om hvordan du kunne deltage i skoleudvalget. 

Kontakt: Poul Ottosen, 21414049 / sejlerskole@sgs-greve.dk