Tekst & Billeder

Tekst og billeder - Sejlklubben Greve Strand

Det er næppe overraskende for trofaste læsere af hverken Prikken eller hjemmesiden, at redaktionerne er helt vilde med at få tekst eller billeder eller begge dele tilsendt. Det er vist også blevet kommunikeret i rimeligt klare vendinger, at Prikken denne sommer udkommer i en Jubilæumsudgave, og at redaktionen har brug for både tekst og billeder for at udfylde mellemrummene mellem reklamerne for de efterhånden mange annoncører.

Vi er tæt på deadline, så det ville bare være lækkert hvis du kunne finde vej til tasterne og skrive din historie om hvordan du lærte Sejlklubben at kende, hvordan Sejlklubben blev udgangspunktet for nogle af de helt store oplevelser, og hvorfor du stadig er så glad for at komme der. Det bliver efter sigende alligevel styrtøsende regn i weekenden, så brug tiden på noget der vil glæde os andre og – tør vi næsten love – dig selv.

God weeekend. God skrivelyst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *