IF-DM siden

Der står ikke så meget … endnu. Vi har reserveret en side til alle de dokumenter der kommer i spil i forbindelse med IF-DM den første weekend i juli 2010, som det jo altså er os i SGS der skal være vært for. Der er grund til at glæde sig. IF-Klubben glæder sig, og det er jo en start. Og så er der efterhånden også nogle gæve SGS folk der har meldt sig under fanerne.

Vil du også være med – og der er altså plads til masser af hjælpende hænder – så kunne du forsøge dig med at kommentere indlægget her ved at trykke på “leave a comment” (det burde være på dansk alt det der, men vores webredaktion tror det hele skal være så internationalt!). Du kan også sende mig en mail eller ringe. Kontaktoplsyninger står som en undermenu under “Om SGS”.

IFDM2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *