10+ … IF-DM 2010 nærmer sig

DEN 111

Deltagerlisten til IF-DM 2010 (1. – 4. juli) tæller nu mere end ti både, og med den formelle tidsgrænse for tilmelding kun en god uges tid ude i fremtiden, kunne det måske være en ide at gøre lidt reklame for stævnet. Det bliver kort fortalt alletiders. Vi har den mest luksuriøse dommerbåd i området på startlinien, vi får alle deltagende både samlet på Millionærkajen (det hedder den!!) lige foran Klubhuset og deltagere, officials og frivillige kan se frem til kulhydrat-intensive morgener og stemningsfulde aftener i Sejlklubbens klubhus på den bedste addresse i kommunen med panorama udsigt over Køge Bugt og den smukkeste havn i Bugten.

Vi gør alt hvad vi kan i forsøget på at matche tidligere års stævner i klassen. Er der noget du vil spørge om er du mere end velkommen til at kontakte formand og stævneleder Jesper. Drejer det sig om søsætning eller optagning skal du have fat i Havnefoged Dan Thomsen.