SLAM!

SLAM

Tre sejladser kom i hus på andendagen. Vinden var gået i SØ og skabte lidt mere bulede forhold for sejlerne (og mærkebåden), og bare en lille smule erfaring med hvad Køge Bugt kan byde på under den slags betingelser har næppe gjort skade derude.

Udover at være præmiesponser til IF-DM 2010 så er SLAM også – med lidt god vilje – lyden af glasfiber der med 3 – 5 knob stødes mod glasfiber. Hvis man troede, at IF-sejlere sejler ligeså forsigtigt som bådenes fartpotentiale og udseende måske kunne antyde, så kan man godt tro om. Ihvertfald at dømme på de skrammer der kunne fremvises efter bådene var kommet i land. En del af bataljerne på startlinien i dagens første sejlads (4. sejlads i stævnet) førte til langstrankte høringer, mens mindst een sag blev ordnet på broen, vist nok fordi det ingen betydning havde for hverken forsikringsforhold eller resultater. Selvfølgelig foregik det hele i mindelighed, for knubs af den slags kan ikke helt undgås når der sejles tæt.

SLAM1

SLAM2

Og netop tæt kan man vist godt kalde stillingen i spidsen af feltet. Der er lagt op til en overordentlig spændende tredjedag med to ‘finale’-sejladser inden det går løs igen i klubhuset ca. halv syv med festmiddag, præmieoverrækkelse og almindelig (måske også ualmindelig) festivitas.

Til sidst – men slet ikke mindst – skal vi lige se den primære årsag til, at de deltagere vi snakker med på havnen er så tilfredse: Morgendamerne, som udover at servere morgenmad og frokostmateriale også viste sig at være grill-aften-hold og til overflød kunne byde sejlerne på sandwich efter fredagens sejladser.

MORGENDAMERNE

Man bli’r helt forelsket …