Tåge

Taage-1

Sidste dag i den ‘ordinære’ bådoptagning bød på det man roligt kan kalde ringe sigtbarhed. Faktisk kunne man i perioder næsten ikke se over inderbasinet. Sådant vejr giver mulighed for fotografier af en særlig karakter med baggrunde der nærmest opløses i hvid tåge. En skam det ikke helt er lykkedes her, måske.

Et lag af tåge synes også at ligge over de angiveligt flere tilfælde hvor både er gledet ud af løftestropperne, i visse tilfælde med skade(r) på båd(e) til følge. Uanset de endnu uklare årsager til disse uheld, så er det jo ihvertfald ikke meningen at bådene skal plaske retur i vandet, når først der bliver løftet i dem, og der bør nok af hensyn til det fremtidige arbejde med udsætning og optagning afstemmes forventinger til ansvar og opgaver mellem, kranføre, medhjælpere og bådejere. Der er (indtil videre) åbent for diskussion hvis nogle skulle have lyst ..

Taage-2

Billeder her af en optagning der forløb uden bøvl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *