Hurra, vi kom ud at sejle kapsejlads

Kapsejlads i Sejlklubben Greve Strand

Efter for megen blæst og vindstille, kunne vi i går onsdag tage fat på vores kapsejladser, og få prøvet vores nye mindre bane (kravlegården). Vinden var frisk til hård, op til 16 – 17 i pustene, så det gik lynhurtigt fra bøje til bøje, så man nåede slet ikke at blive kold.
Sejladsen:

Jeg, bøjemanden var heldig at komme godt fra start ude ved bøjen med spileren sat. Tæt bag ved lå Flandrup og Eiler, som i år har fået ny besætning, hvad også kunne ses på resultatlisten.

De tre store både strøg forbi os andre IF, især Langøen lå langt foran i mål. Eiler var så uheldig ved slagmærket at ramme bøjen klokkerent midtpå, så han måtte tage en 360 graders vending, men holdt sin tredjeplads blandt IF banen rundt, selv om Slamkassen sommetider var meget tæt på. H båden kæmpede hårdt for at komme foran alle IF hvad ikke lykkedes da bommen knækkede på sidste kryds og de søgte havn. Næsten alle både der bar spiler på andet skæreben måtte til sidst opgive og tage spileren ned.

Det var så den nye mindre bane der blev prøvet af, og jeg som har lavet den nye bane, vil give alle de store både ret i, at med så megen vind er banen for lille, men den passer de mindre IF.

Resultatlisten er endnu ikke lavet men rækkefølgen i mål var:

  1. Langø Michael
  2. OL 33 Jesper
  3. Albin Ole
  4. IF Bøjemanden(Fjøs)
  5. IF Flandrup
  6. IF Eiler
  7. IF Slamkassen
  8. IF Fie