Logo foroven

Efter to døgn og tre timer er der afgivet 12 svar på spørgsmålet om hvorvidt hjemmesiden var/er ok, manglede et logo eller bare skulle være mere farverig. Nu tror vi ikke der kommer så mange flere stemmer denne weekend. Efter at have trukket redaktionens egne svar fra – vi testede lidt .. en del, faktisk – konkluderer vi, at der skal være logo i toppen. Og vi synes vi har vundet en lille teknisk sejr over vores egen uvidenhedm idet det natten til søndag lykkededs os at indsætte et billede med tekst og logo, OG også lykkedes med at et klik på billedet bringer læseren til hjemmesidens forside, Hvad siger I så!?Logoet er iøvrigt et scan af et stofmærkat, som Britta engang tryllede frem fra et skab i klubben. Redaktionen synes det virker rigtig fint med det logo. Men ..

.. hvis webredaktionen i deres rus af selvtilfredshed helt tager fejl, så husk muligheden for at kommentere praktisk taget alt hvad der foregår her på siden.

LOGO1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *