Frokost i Køge

Sejlklubben Greve Strand - Codan Sejlklub Køge

Bent skriver igen om Tirsdagsbevægelsens bevægelser:

Tirsdag den 12. juni 2012 var Tirsdagsbevægelsens frokost forlagt til Sejlklubben Codan i Køge. Fire bådejere havde velvilligt stillet både til rådighed for transporten og kl. 10 var der afgang i godt vejr med en let vind, der tillod sejlads delvis for sejl. Kl. 11.45 var der en aftale med brovagten om åbning af klapbroen og det skete så også med en smule forsinkelse. Det var lidt trangt med pladsen i den lille å havn, men det lykkedes som sædvanlig at finde en løsning. Så var der dømt frokost med 3 stk. forudbestilt højt belagt smørrebrød og snapsen havde oldermanden medbragt. Øl kunne købes på stedet til lidt frivillige overpriser.

Klubhusets indgang er et gammelt velholdt styrehus og dermed er det maritime niveau lagt i det hyggelige lokale suppleret med tilstedeværelse af nogle lokale flinke lokale medlemmer. Udsigten over havnen fra klubhuset mod fritidshusene på den anden bred kunne godt konkurrere med vores egen udsigt hjemme, men lydniveauet efter den første snaps var markant højere end i Mosede. Vejret holdt smukt hele dagen i modsætning til sidste år, hvor der var en del regn.

Turen til Codan Sejlklub er også en af de faste årlige ture på Tirsdagsbevægelsens udflugtsprogram. Selve sejlturen giver god mulighed for at udveksle maritime erfaringer på godt og ondt og man får prøvet hinandens både.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *