Kreasultater

Sejlklubben Greve Strand - Kapsejlads
Vi har modtaget resultater fra første del af årets kapsejladser.

… Hvilket kunne anspore os til at bemærke overfor pointbogholderen, at a) det ikke er tilladt at påsejle andre både og at b) en straf for at berøre et mærke skal tages umiddelbart efter hændelsen og ikke efter behag kan udskydes til det næste mærke, blot fordi det passer bedre til den aktuelle sejlføring og nødvendige manøvre. Pointbogholderen ved hvem han er, og skal naturligvis ikke lade sig påvirke af vores nærtagende omgang med kapsejladsreglerne.

MEN for at modvirke en en ellers forudsigelig anarkistisk udvikling derude på vandet, så kunne udvalget måske overveje mere omhyggelig håndhævelse af reglerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *