Ny Mastekran

Sejlklubben Greve Strand: Ny Mastekran i Mosede Havn

Så er den længe ventede nye mastekran klar til brug, og selv om vi jo ikke glæder os til at komme på land, så kan vi se frem til en forhåbentlig bedre og sikre afrigning af vores master.

Den nye mastekran er blevet en realitet i et samarbejde mellem SGS og Mosede Havn, hvor SGS har stået for anskaffelse, renovering samt sikkerhedsmæssig funktionalitet, hvor Havnen har taget sig af fundament, opsætning samt tilslutning. Under hele processen har Åge Thygesen på SGS vegne været den bærende igangsætter og tovholder, og han har endda selv forestået det flotte malerarbejde.

Den gamle mastekran vil blive stående og kan fortsat anvendes på samme måde som altid, hvis man er mere fortrolig med det. Som med den gamle kran er det også respektfuld selvbetjening med den nye, som har den ekstra facilitet, at den også kan dreje elektrisk.

Alle må bruge den nye kran, men der vil blive sat en kodelås på for at personer, som intet har med kranen eller havnen at gøre, bliver udelukket. Koden til låsen vil være den samme som til masteskuret.

Bestyrelsen

Sejlklubben Greve Strand: Ny Mastekran i Mosede Havn
Sejlklubben Greve Strand: Ny Mastekran i Mosede Havn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *