Ny skipper, nye gaster

Sejlklubben Greve Strand

Ved yndefuld deltagelse af hvad man vel godt kan kalde et perifert medlem af Sejlklubben, talte Generalforsamlingen igår netop medlemmer nok til at være beslutningsdygtig med henblik på hele den foreliggende dagsorden. Således blev vedtægterne ændret en smule, og det blev muligt at vælge Ole Hjorth (Albin Nova) som nyt medlem i bestyrelsen og Johannes Breum (IF’er) og Nils Nørbo (Bandholm 27) som nye suppleanter til bestyrelsen. Velkommen om bord!

Formanden var på valg, og Ove var ikke villig til at modtage genvalg. Der var god grund til at klappe af Ove og hans arbejde i de to år han virkede som formand. Over i historiebøgerne går blandt andet et flot 60 års jubilæum og en ny mastekran. Som ny skipper på broen valgtes Bent Jørgensen.

Så snart vi kan, vender vi tilbage med billeder i bestyrelsessektionen, og vi mener bestemt også at vide, at Bent allerede er ved tasterne og barsler med en frisk “formanden har ordet”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *