Opstart af optimistsejlads

Opstart af optimistsejlads

På møde med SSSK (Solrød Sejlklub) er det aftalt at en ny sejlsæson for optimistjollerne starter op den 9. juni 2013 i Mosede Havn. SSSK er ansvarlig for ledelsen, men det er oplagt at børn fra SGS også er velkomne. Det kræver blot et familiemedlemsskab i SGS og selvfølgelig et fast engagement fra forældre eller måske bedsteforældre.

Ambitionenen er på sigt at udvikle en optimistsejlergruppe, der bliver interesseret i at sejle og måske at kunne gøre sig gældende i konkurrencer. Erfaringerne fra sidste år var ikke for gode måske især på grund af det dårlige vejrlig, men der er tilsagn fra SSSK om at nu skal det op at stå. Nøglen hertil er engagement fra børn og voksne hjælpere og gerne med hjælp af godt sommervejr.

Der er lagt en plan med 7 sejladser på søndage fra den 9.6. med sommerferien fri og starter kl. 9.15. Interesserede bedes melde sig til undertegnede på mail snarest muligt, så der kan laves en fast plan for hjælpere.

Bent Jørgensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *