Festudvalg?

Sejlklubben Greve Strand

Formanden og de facto ditto har rundsendt en email med besked om, at flere vist nok ikke modtager e-mail med opdateringer og at såfremt det er tilfældet kan man bare skrive til webmaster og komme med på listen. At dømme på det indgående mail trafik på webredaktionen det seneste døgns tid, har en del forstået det sådan, at de også skulle skrive hvis det gerne vil blive på listen. Det er ikke tilfældet. Det er kun hvis du ikke er på listen du skal tilmelde dig.

Kort fortalt fungerer systemet således:

  • En gang om ugen (typisk fredag eller lørdag) udsendes per automatik en e-mail med overskriften på nye indlæg og link til hjemmesiden.
  • Denne e-mail kan også indeholde andre oplystninger, påmindelser mv.
  • Der udsendes kun e-mail når der er nyheder

Bemærk at den e-mail der sendes rundt bliver lavet automatisk. Det er der visse spam-filtre der kan have et anstrængt forhold til.

Vi udsendte igår fra hjemmesiden besked til alle der var registreret på listen. Alle dem der til trods for denne besked beder om at komme på listen igen-igen, vil arrangere afrigegrfest i oktober! Det er naturligvis ikke sikkert, at de vil det, men det kunne nu være sjovt.