Sejl kap – uden målebrev

Sejlklubben Greve Strand

Juridisk afdeling har lovet at udgive Sejladsbestemmelserne anno 2013 meget snart. De afsnit af dokumentet som er lækket fra kapsejladsudvalget synes at antyde at sejladserne i år kommer til at ske efter omtrent samme principper som tidligere. Dog er der een væsentlig ændring, som gør det meget nemmere og billigere at komme igang:

Kopi af gyldigt målebrev kan afleveres, men målebrev er ikke nødvendigt for at deltage.

Det vigtigste er at dukke op ca. en time før starten går (pt. onsdage kl 19:00) og så måske lige læse om banen vi sejler på. Den kan du prøve at gøre dig klog på på vores side om kapsejlads, hvor du også kan se en fin film …

Billedet ovenfor er fra en af de engang store distance-kapsejladser herhjemme, Sjælland Rundt. Idag er starten gået for dette års udgave af FynCup, en sejlads hvor flere SGS-både tidligere har gjort sig bemærket, fra tid til anden endda også for det positive. I år er 272 både stillet til start, heraf så vidt vi har kunnet skimme løbslisterne ingen fra Sejlklubben Greve Strand. Interesserede kan følge sejladsen på sejladsens hjemmeside her.