Nedtællingen begynder

IF DM 2014 - her billede fra 2010 udgaven

Det er jo – med lidt god vilje og en ligeså god hue – næsten forår udenfor. Og så skal vi til det igen. Ordne bådene, fabulere over hvorhen sommertogtet vil bringe os, og vi skal gense alle dem vi har savnet fra vi tog bådene på land, og glæde os til at hilse på de nye ansigter der måtte være kommet til.

Vi skal også til at forberede det der meget nemt kan blive årets begivenhed i Sejlklubben: Danmarksmesterskabet for IF-klassen. Vi kan se frem til at få Millionærkajen fyldt med IF’ere og Klubhuset fyldt med kapsejlere i alle aldre, der har en vis tradition for og ikke uvæsentlig øvelse i, at have det rart, også når der ikke lige kapsejles.

Redaktionen mener at vide, at Formanden pt. jagter Jesper for at få den formelle invitation klar til publicering her på siden, og derfra kommer det sikkert til at gå stærkt, og ihvertfald slag i slag. Tænker du allerede nu, at det da kunne være sjovt at være medhjælper til et DM, så tager du slet ikke fejl. Giv et prej her på siden eller direkte til Formanden.

IF-DM 2014 bliver sejlet i dagene torsdag den 3. juli – lørdag den 5. juli med søndag den 6. juli som reservedag og opvarmning onsdag den 2. juli. Det bliver alletiders!