Café Fremtiden torsdag 27/2

Spørger  man fremidsfosrkere, trendbloggere, ungdommens elite og spydspidserne i den skandinaviske undergrundskultur om hvad Fremtiden byder på, hvad der bliver det helt hotte i tiden der kommer, hvad der fremover vil samle folk på tværs af køn, race,  generationer og foretrukne motorolie, så lyder der fra alle sider det samme svar. Og nu vil mange sikkert tænke, at der enten må være tale om Facebook, Twitter, Kristeligt Dagblads internetside eller den milde undren over hvad i alverden Dansk Sejlunion har gang i. Men nej. Lidt overraskende for nogen måske, men naturligvis helt i tråd med hvad Sejlklubben og dens medlemmer længe har fornemmet, så svarer alle disse eksperter i Fremtid samstemmende: “BANKO!”. Så er du helt oppe på beat’et, helt henne ved havelågen, længst fremme i bussen eller hvad det mest hippe nu måtte blive kaldt i dit hood, så ses vi til :

CAFÉ FREMTIDEN – TORSDAG DEN 27. FEBRUAR KL. 18:30

Chefkok Allan og hans lydige hold byder på Guldgullash m/mos og bagefter står den naturligvis på BANKO.

Det med småt: Guldgullash kt. 50,-. Smagsafstemt vin pr. glas kr. 10,-. Gratis vand og kaffe efter maden. Bankoplader sælges til priser der svarer til gevinstpotentiale.

TILMELDING SENEST ONSDAG DEN 26. FEBRUAR KL. 20:00 til jesper@sgs-greve.dk.

Det bliver alletiders ….

… Og der bliver fællessang! Med guitarakkompagnement! …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *