Gulvrenovering i Klubhuset

Nyt Gulv - Sejlklubben Greve Strand

På budgetmødet i december blev det besluttet at nu skulle det være alvor med udskiftning af gulvbelægningen, der var slidt flere steder. Det blev drøftet hvornår det skulle gøres, men der var enighed om at det skulle være efter generalforsamlingen så den store investering kunne endelig godkendes, da det ikke var budgetteret på forhånd.

Tidspunktet blev fastlagt til uge 13, der lå lige efter det sidste udlån af huset, men inden der blev travlhed med forårsklargøring af bådene. Per Lassen havde lovet at lede og fordele arbejdet til stor lettelse for klubhusudvalget, fordi han med sin store erfaring og kendskab til husets konstruktion kunne sikre et smertefrit forløb.

Budgettet var baseret på frivillig arbejdskraft bortset fra pålægning af vinylen, der krævede fagekspertise. Jeg må indrømme, at jeg var lidt bekymret for om der kunne skaffes frivillige til det store arbejde, men allerede på generalforsamlingen efter vedtagelsen stod det klart at mindst 10 havde meldt sig.

Per Lassen havde budgetteret en uge til projektet, der bestod i at fjerne den gamle belægning, der var limet på en masonit plade og derefter et lag plast med sand ovenpå, der har været brugt som nivellering af ujævnheder i det underliggende gulv og endelig et lag masonit mere. Desuden fjernelse af panelerne. Borde og stole blev stuvet af vejen i bestyrelseslokalet.

I stedet for det gamle underlag blev der lagt 15 mm plader, som blev skruet på med hundredvis af skruer, så der var gang i skruemaskinerne. Der blev gået til makronerne og allerede tirsdag var det klar til at gulvmanden kunne starte onsdag. Fredag lagde Per Lassen sidste hånd på værket med opsætning af paneler og klubhusudvalget afsluttede projektet med de sidste detaljer.

Britta havde sat sig for at friske op med maling i garderoben der fik en tiltrængt omgang tirsdag samtidig med de øvrige aktiviteter. Tilbage var nu kun en grundig rengøring, der skete mandag så huset kunne stå klar til det sædvanlige rykind om tirsdagen.

Bestyrelsen benytter hermed lejligheden til at sige tak til Klubhusudvalget, arbejdsholdet og især Per Lassen for et flot stykke frivilligt samarbejde omkring dette nødvendige projekt.

Billederne herunder viser stadier i forløbet og ingen navne nævnt på arbejdsholdet ingen glemt.

Bent

Nyt Gulv - Sejlklubben Greve Strand
Nyt Gulv - Sejlklubben Greve Strand
Nyt Gulv - Sejlklubben Greve Strand
Nyt Gulv - Sejlklubben Greve Strand
Nyt Gulv - Sejlklubben Greve Strand
Nyt Gulv - Sejlklubben Greve Strand
Nyt Gulv - Sejlklubben Greve Strand
Nyt Gulv - Sejlklubben Greve Strand
Nyt Gulv - Sejlklubben Greve Strand
Nyt Gulv - Sejlklubben Greve Strand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *