Vi vandt allesammen

Sejlklubben Greve Strand - IF DM 2014

IF-DM 2014 er slut. Efter otte sejladser i det kapsejladsvenlige, omend ofte udfordrende, farvand ud for Mosede Havn, har vi fundet en vinder. Det var Charlotte, Bent og Arvid på DEN 266 Koala der løb med gulvmedaljerne og i tilgift blev påtvunget den måske lidt tvivlsomme fornøjelse at bade i det inderste basin i Mosede Havn. Det viste sig at flere andre også ville bade. Der var også officielle Dansk Sejlunion medaljer til to’erne Mikkel, Jacob og Jesper på DEN 135 Lotus IV og tre’erne John, Claus og Preben fra DEN 69 Admiralinden.

Men i virkeligheden vandt vi jo allesammen …

Under festlighederne lørdag aften viste det sig således, at der var flotte lodtrækningspræmier til alle deltagerne. Der var fine vine fra Restaurant Det Gamle Røgeri, gavekort fra Funks Fisk, bøger, mastepleje og gavekort fra John Mast, hatte, kasketter, handsker mv. fra SLAM, gavekort fra Tempo Bådeudstyr og en genua fra North Sails. Den sidste vandt DEN 228 Dikke med far og søn Parving og Kasper ombord. Dikke sejler vist allerede med netop en North genua, men at dømme på de meningstilkendegivelser der undslap skipper Parving under en stagvending på sidste opkryds af 7’ende sejlads hvor Dikke lidt uvant lå nummer 15-16 stykker, så er det faktisk lige præcis en ny en af slagsen der er brug for.

Og så vandt vi jo allesammen igen i år fordi det er rart at være sammen om at sejle, rart at bruge Sejlklubben til sådan noget sejlklubber skal lave, rart at se hinanden igen og rart at møde nye venner med samme interesse som en selv.

Vi bringer snart den komplette resultatliste. Og så kommer her en masse billeder, historier hvis vi får sådanne og video. Tak til Bjarne Carlsen for billedet ovenfor fra lørdagens anden sejlads.