Fællestur i vejr

Sejlklubben Greve Strand - fællestur i Solskin
Så kan vi lære det! Her på redaktionen var vi lidt vel optimistiske da vi gengav DMI’s forventninger til weekend-vejret, ihvertfald for så vidt angik det der solskin. Men afsted kom en lille håndfuld både og det er der blevet denne beretning ud af (klik for at komme til pdf dokumentet).

Bemærk at Turudvalget spørger til hvad der mon skal til, for at vi er flere der deltager i den slags ture. Deltag i debatten ved at kommentere på dette indlæg.

Sejlklubben Greve Strand - fællestur i Solskin
Sejlklubben Greve Strand - fællestur i Solskin
Sejlklubben Greve Strand - fællestur i Solskin
Sejlklubben Greve Strand - fællestur i Solskin
Sejlklubben Greve Strand - fællestur i Solskin

Sejlklubben Greve Strand - fællestur i Solskin
Webredaktionen og afkom sejlede sent fredag til Dragør (tæt på Sundby), hvorfra vi lørdag ville have sejlet det sidste stykke op til Sundkrogen. Da DMI – også temmeligt fejlagtigt skulle det vise sig – lovede overordentlig frisk vind fra øst i bugten og søndagen valgte vi imidlertid at tage nøjes med en lille havnerundfart og så styre hjemover mens det stadig kun var øspjaskregnvejr. det viste sig at være næsten anstændigt vejr søndag, så vi kan godt på bagkant fortryde at vi ikke nåede frem til desserten og det gode selskab ..
Sejlklubben Greve Strand - fællestur i Solskin
Sejlklubben Greve Strand - fællestur i Solskin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *