Til søs med Mikkel Beha

Onsdag den 25.3.2015 på Greve Bibliotek

Som tidligere nævnt har vi været i kontakt med Greve Bibliotek omkring et samarbejde med at lave en aften med Mikkel Beha. Det er lykkedes således at arrangementet bliver offentligt og afholdes på Greve Bibliotek til en entrepris på Kr. 100,- pr. person. Arrangementet er annonceret i Sydkysten den 9.1.15 sammen med øvrige biblioteksarrangementer og adgangsbilletter skal købes på nettet efter princippet først til mølle på www.grevebibliotek.dk eller følgende direkte link til enkeltbillet

http://www.enkelbillet.dk/?pid=bevt&eventid=130810

 Omtalen er som følger:

Til søs med Mikkel Beha

 ved TV-vært, journalist, søfarer mm. Mikkel Beha Erichsen

Onsdag den 25. marts kl. 19.30 på Greve Bibliotek

Vi skal på eventyr på de store verdenshave i aften!

Som guide har vi fået TV-vært, journalist og sømand Mikkel Beha Erichsen. Siden han var helt lille har eventyret og rejserne til søs været en stor del af hans liv. Han er søn af Troels Kløvedal og voksede op på Nordkaperen, så her blev grunden lagt til et voksenliv som skipper sammen med hans egen familie.

Mikkel fortæller levende om at rejse med børn, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner, men også om det hårde slid, det ind imellem kan være at få sine drømme til at gå i opfyldelse.
Mikkel viser billeder fra et langt liv på verdenshavene og klip fra TV-serien ”Kurs mod fjerne kyster” og fortæller om alt det, man ikke ser på TV. Mikkel er en engageret og nærværende fortæller, der med stor glæde deler ud af de mange oplevelser køjesækken er fyldt med.

Mød op til en eventyrlig aften, hvor du ikke får beskøjter men lidt sødt til et glas vin.

Billetter á 100 kr.

Kontakt

Grete Holm Nielsen
Portalen 2
2670 Greve
43 95 80 00
ghn@grevebib.dk