Klubaften mandag den 31. oktober 2016 kl. 19

Mandag den 31. oktober bliver der lejlighed til et gensyn med Karsten fra KAS i Svanemøllehavnen, der vil fortælle om Langturssejlernes flotillesejlads denne gang til Færøerne i sommeren 2016. Tilmelding ikke nødvendig.Dorthe

Karsten skriver i en introduktion følgende:                                                            Årets flotille gik ad Vikingeruten til Shetland og Færøerne. Hjemturen gik via det vestlige Skotland og den Kaledoniske Kanal. I alt ca 2.400 sømil over en periode på 10 uger. Flot og barsk natur og en masse venlige mennesker. S/Y Marianne (Faurby 393), med Dorthe og Karsten som besætning, deltog i denne 7. FTLF flotille. Karsten vil også fortælle om, hvorledes Marianne er udrustet til en sådan tur og hvordan man indretter sig, når man blot er to ombord.

Med sejlerhilsen og på gensyn                                                                         Bestyrelsen