Klubaften torsdag den 26. Januar

Sejlklubben Greve Strand inviterer til en spændende klubaften torsdag den 26. Januar klokken 19.00 i klubhuset på Mosede Havn.

Vi skal høre Hans-Peder Hansens historie. Han har brugt de sidste 20 år i havne rundt omkring i verden. Her har han og hans kone støttet datteren, der gik fra at være en talentfuld optimistjollesejler til at vinde bronze i 49´er FX ved OL i Rio i 2016.

Jena

Lidt mere om aftenen

Når ikke Hans-Peder Hansen står på havnen….

Hans-Peder har en fortid som jagerpilot i en Starfighter F-104 og efter 15 år i forsvaret, har han været luftkaptajn i SAS i 25 år.

Hovedemnet for denne aften er Hans-Peders oplevelser ved OL i Rio, hvor han på nærmeste hold kunne følge sejlerne i almindelighed og datteren Jena Mai Hansen og hendes gast Katja Salskov-Iversen i særdeleshed. Aftenen krydres også med historier om livet som sejlerfar og serviceperson til en eliteidrætsudøver.

Vi har plads til 60 personer, og da vi også inviterer Ungdomsafdelingen fra SKB, bliver det nødvendigt at bede jer melde til. Tilmelding efter først til mølleprincippet – hvis du er tilmeldt og bliver forhindret, er det vigtigt at melde fra igen, så andre kan komme med.

Tilmelding til Nils Nørbo på mail: nils.norbo@gmail.com