Jesper’s Madhus

Overskriften er ikke en hentydning til en genfødsel af Café Fremtiden, men navnet på et et lokalt madhus, der fredag aften fik gjort sig særdeles positivt bemærket, og – det kan man vist godt konkludere – reddede aftenen for et fyldt klubhus.

Klik og spring til Jesper's Madhus

Klubhuset var fyldt med medlemmer – udvalg og bestyrelse – som var samlet til det årlige “Gule Ærter” arrangement. Det er et traditionsrigt arrangement, og som begivenhedens navn antyder, så er en af traditionerne, at der spises gule ærter. Det kunne der være flere udmærkede grunde til ikke at gøre, men i år gav det sig selv; det er simpelthen ikke længere muligt at opdrive gule ærter. Derfor var der bestilt mad fra Jespers Madhus til fredagens “Gule Ærters Afløser” arrangement.

Nu kommer så det specielle: Da leveringen af maden syntes at trække lidt ud, kontaktedes Jespers Madhus, som så kunne orientere om at ordren faktisk var afgivet til den 24/4 – altså dagen efter arrangementet. Men Jespers Madhus var friske på udfordringen, og der gik ikke længe før deltagerne kunne gå ombord i en lækker buffet .

Det synes vi godt man kan kalde service – overordentlig god service. Interesserede kan finde Jespers Madhus her.