SPAM

Grounded

Vi var lige ved at blive begejstrede da vi opdagede, at der var kommet 17 (!) kommentarer til annonceringen af forårets familiesejladser. Men så læste vi dem, og blev klar over, at Sejlklubbens hjemmeside nu er blevet så kendt derude i cyberspace , at den er blevet et værdigt offer for det såkaldte ‘spam’ – altså beskeder som ikke har noget med sagen at gøre, men som blot sendes for at tiltrække besøgende til underlødige hjemmesider. VI har derfor truffet den helt administrative beslutning ikke at tillade flere kommentarer til det indlæg.

Ellers går det godt: På næste redaktionsmøde skal vi færdiggøre nye sider, så vi tør godt løfte sløret for noget af det I kan glæde jer til:

  • IF-DM deltagerliste
  • Resultater fra kapsejladserne om onsdagen

Og så har vi hørt rygter om at formanden barsler med en “Formanden har ordet II”, så der måske igen kan blive noget at kommentere på. Men det er altså foreløbig kun rygter …