Knas

Vi har lidt knas med at få upgraderet den software vi afvikler hjemmesiden på. Vi bruger en efterhånden ikke helt ny version af WordPress som vi afvikler på en Windows server hos vores ‘host’ Gullestrupnet. Da de browsere webredaktionens medarbejdere benytter når de tilgår de administrative moduler på hjemmesiden er blevet opdateret af et par omgange, er de simpelthen løbet fra teknologien i den gamle WordPress software, hvilket lader til at betyde at de rebejder daktionelle værktøjer ikke virker særligt godt.
Vi arbejder sammen med supporten hos Gullestrupnet på at flytte hjemmesiden til Linux-servere (WordPress blev oprindeligt skrevet til Linux, så det kunne måske afhjælpe nogle af vores problemer) og opgradere til den seneste version af WordPress (det er bl.a. opgradering der på Windows serverne lader til at drille).
Nå – erfarne sejlere som Jer ved jo godt at selv det bedste grej kræver vedligehold og at der fra tid til anden skal udskiftes en stump hist og her, så vi regner med jeres milde overbærenhed.