Tejn Sejlklub

Vi har henover sommeren fået rigtig mange  henvendelser her på siden hvoraf imidlertid langt de fleste – faktisk alle undtaget eet – har været af en karakter, som ikke uden videre ville gøre sig her på siden. De har, for nu at sige det som det er, næsten alle som en, i et frimodigt sprog omtalt muligheden for at købe sig til virtuelt samkvem med det modsatte køn og/eller få tilsendt umanerligt mange penge fra en ny ven fra det centrale Afrika blot man lige oplyser nogle små detaljer om sig selv, nogle bank konti og så sender nogle få tusinde dollar ned for at dække transaktionsomkostningerne … Ja, de henvendelser får I ikke at se.

MEN DENNE HER er vist helt god. Skipper Vilner fra Tejn efterlyser Else og Signe:

Hej

Jeg havde fornøjelsen at have et af jeres medlemmer med som gast på vores (Tejn Sejklub) onsdags sejlads den 3/8 det eneste jeg ved er de havde fornylig anskaffet en IFèr og fornavnet er Else og datterens Signe. De havde ikke sejlet med spiler før og der er taget nogle gode billeder med spiler som de måske gerne vil have. Hvis I kan finde ud af hvem det er, kan de kontakte mig på mail vilner(snabela)live.dk

På forhånd tak og med sejler hilsen

Skipper Vilner