Fællestur (2.) 3. og 4. september 2011

(OPDATERET – FLERE BILLEDER)

Som nævnt i indbydelsen var målet i år Lynetten havn på Amager. 7 både med skipper + hustruer. Der var lovet en solrig week-end og det holdt ved til søndag eftermiddag da vi på vej ind i bugten alligevel lige skulle have en afvaskning i ca. ½ time, og som selvfølgelig stoppede kort efter anløb. 3 af bådene drog fra Mosede allerede fredag middag i blid vind. Leif Scherbe og Rie, anløb alene i mørke senere på aftenen. Det gav os en mulighed for lørdag formiddag at foretage en rundtur omkring og i Christiania, en god oplevelse for dem der ikke havde været der før, og var så heldige at ”finde” en forfriskning hos Netto som blev indtaget ved de gamle kanonbådehuse i dejlig solskin.

Også til de sidste både der dog måtte krydse ud af bugten var der sol. Vel ankommet blev der drukket eftermiddagskaffe og tid til en lille afslapper inden vi skulle forberede aftensmad og tænde grillen. Lynetten havn har lavet en stor dejlig overdækket grillplads til mindst 35 mennesker og her fik vi en rigtig hyggelig aften med harmonikaunderholdning af formand Ove.

Søndag var der fælles morgenbord med små skarpe inden vi alle gik en tur til Copenhagen Cablepark, det var en ny attraktion ved Amager Værket hvor man via luftbårne kabeltræk, trækkes rundt på en bane, som om man surfede efter en motorbåd. Det var meget fornøjeligt at se på, ikke alle der prøvede kom helskindet igennem (ingen fra SGS). Efter en god frokost i dejlig solskin, afsejlede vi alle og fik en meget frisk hjemtur, først bidevind til Sandrevet og derefter halvvind til Mosede.

Mogens og Britta

TUR-1

TUR-2

TUR-3

SGS-tur2011-1

SGS-tur2011-2

SGS-tur2011-3

SGS-tur2011-4

SGS-tur2011-5SGS-tur2011-6

SGS-tur2011-7

SGS-tur2011-8

SGS-tur2011-9

SGS-tur2011-10

SGS-tur2011-11

SGS-tur2011-12