En rigtig STJERNEAFTEN

(Fra pålidelig, tilstedeværende kilde har vi fået følgende beretning og billeder)

Igen har vi haft en både hyggelig og lærerig klubaften i SGS, og igen med et stort fremmøde.

Denne gang var det STJERNER, som var på programmet, og til at indføre os i denne specielle verden, havde Jørgen Albertsen stillet sig velvilligt til rådighed med sin helt utrolige viden og med et flot og helt professionelt program.

Da vejret var som bestilt til lejligheden, fik vi i Jørgens stjernekikkert ved selvsyn konstateret, at der er en hel del i mellem himmel og jord, som man normalt ikke tænker over, og at der er måner omkring en stjerne.

Som ekstra krydderi fik vi også en ide om, hvordan de gamle søfarende benyttede sekstant og stjerner til at navigere efter, og hvor galt det gik den gamle engelske flåde, da de tog fejl af deres position.

En helt i gennem interessant og spændende aften.

Stort tak til dig, Jørgen.

stj-1

stj-2

stj-3

stj-4