Søg og du skal finde

Sejlklubben Greve Strand - Marinetraffic.com

Det kommer naturligvis an på hvad du søger efter. Er det start/mål-bøjen du søger kan det blive svært. Den blev efter et klammeri onsdag lige efter kl. 19:00 eskorteret i havn af feltets, tør vi godt sige, lækreste båd og besætning. Kapsejladsresultater synes også at være svære at finde. Vi ville jo gerne offentliggøre lister og tider og respitberegninger her, således at horderne af interesserede kan følge med, men det må vente lidt. Vi kan naturligvis kun gisne om hvorvidt de manglende lister skyldes resultatlisteførerens diskvalifikation fra sidste sejlads …

Et sted man med større success kan foretage søgninger, er på det store Internet. Vi er stødt på et sted, hvor alle (mange?) skibes position er angivet og vist i et kort. Det er naturligvis baseret på AIS data, og derfor er lystbåde også med. Din båd måske?. Der er tilmed billeder af mange af skibene, og man kan søge på skibe og havne, eller simpelthen bare klikke i kortet på det man vil vide mere om. Klik på linket her som også optræder i vores menu under ‘vejr og teknik’. Der har vi iøvrigt også genplaceret den rigtige farvandsudsigt, som nu kommer fra Forsvarets Center for Operativ Oceanografi, som vist er det tidligere Farvandsvæsenet.

Der er åbent for kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *