Efterårs Fællestur Til Klagshamn

Sejlkllubben Greve Strand Efterårstur 2012

Vi prøver igen, tur til Klargshamn i week-enden d. 22-23 september.

Vi afsejler fra Mosede ca. kl.9.00, der er ca. 4 timers sejlads til Klargshamn og frokost. Vi har før været heldige og kunne låne klubhuset i Klargshamn til aften hygge.

Området ved Kargshamn indbyder til nogle gode gåture, hvilket giver god appetit og tørst. Der arrangeres fællesgrill Lørdag aften ca. 18.00. Turudvalget sørger for kul og optænding, du klare selv de kolonariske oplevelser.

Da det nu er en efterårstur kan vejret drille, så er du interesseret i dette arrangement så send en mail til turudvalget emkjaer@bigfoot.com, så vil jeg holde dig opdateret mht. ændringer. Tilmelding til turen er ikke nødvendig, men en lille info mail om hvornår i vil sejle derover, bådnavn, besætning mm. Så holder jeg deltagerne opdateret. Så håber vi på lidt godt sensommervejr.

Turudvalget SGS
Jan Emkjær, emkjaer@bigfoot.com

VÄLKOMMEN TILL KLAGSHAMNS HAMN!
EN HAMN ATT TRIVAS I
55°31,3´N 12°53,7´E
Sejlkllubben Greve Strand Efterårstur 2012

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *