IF DM 2012

Vi har fra fotograf Bo Petersen fået tilsendt dette link til en samling billeder fra IF DM 2012.
Linket blev os tilsendt uden beskrivelse af hvordan det så var gået ved DM’et, men det kan de nidkære vist orientere sig om på IF-Klubbens hjemmeside. Som mange allerede ved deltog en hel håndfuld både fra Sejlklubben Greve Strand, inklussive – vist nok af hensyn til stævnets status som officielt Danmarksmesterskab anerkendt af Sejlunionen – Karen og Ulrik i “Ulka”. Vi kan vise billder af tre af besætningerne:

Sejlklubben Greve Strand - IF DM i Køge 2012
(Paul Erik, Niels og Hans Henrik)

Sejlklubben Greve Strand - IF DM i Køge 2012
(Jørgen, Eiler og Erik)

Sejlklubben Greve Strand - IF DM i Køge 2012
(Jens, Niels og Bo)

Mange af Bo’s fotografier rummer en dybde, der er lidt usædvanlig for dækningen af sportsbegivenheder som et DM. Tag nu f.eks. billederne nedenfor, der med næsten ufølsom tydelighed viser hvor svært det kan være med kærligheden, når man er endt op på konkurrerende både …
Sejlklubben Greve Strand - IF DM i Køge 2012
Sejlklubben Greve Strand - IF DM i Køge 2012

Se alle de andre billeder fra Køge Marina, fra premieoverrækkelse og festivitas HER.

Tak til Bo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *