Se, dét er en dommerbåd

"Junior"

"Junior"

Endnu et punkt på to-do listen er blevet krydset af, og hvis størrelse har noget som helst at sige, så er vi blevet dækket godt ind. John Seroff har sluttet sig til den lille gruppe af praktiske frivillige, der skal være med til at gøre IF-DM den 1. – 3. juli 2010 til en festlig, hyggelig, spændende og givtig begivenhed. John Seroff vil sejle ”Junior” som dommerbåd under IF-DM stævnet, og vi overvejer i den anledning at føje til sejladsbestemmelserne, at

Al sejlads indstilles når vand på dækket af dommerbåden udgør et problem for præcis signalgivning og tidstagning. Signaler afgives på land.

Det er en lille sejr for os der synes godt om ideen med at afholde stævnet til sommer, for uden den slags opnakning ville det selvfølgelig være meget vanskeligt – for ikke at sige umuligt – at føre ud i livet.

Vil du også være med så kontakt Jesper eller Allan. Eller skriv en kommentar, måske.

Junior-2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *