Sejlsport

For en lille hjemmeside som vores, er det vigtigt med jævne og ikke for lange mellemrum at komme med nye indlæg. Vores RSS brugere skulle nødig tro at vi var ved at lukke, og for dem der jævnligt klikker ind, skal det ikke alt for ofte ske, at de bliver mødt med samme nyhed eller spørgsmål eller opslag. Det er også vigtigt for de søgemaskiner som måske kan lede besøgende til vores hjemmeside og klub.

Helt uden nyt er vi nu heller ikke. Vi har lavet en side med navne og kontaktinformationer på bestyrelsen. Der er billeder på (de fleste) af bestyrelsens medlemmer, og det er der af den simple årsag at bestyrelsen måske på den måde er nemmere at kende, når de spankulerer rundt på havnen eller råber af andre på kapsejladsbanen. Siden findes under “Om SGS”.

Husk at alle kan bidrage til livet på hjemmesiden ved at kommentere på alt det her foregår, og dem der har lyst kan oven i købet få adgang til at skrive indlæg selv. Du kan også sende dit indlæg til redaktionen. Bare lige noter om det er noget vi kan lægge ud på hjemmesiden, hvis teksten skulle give anledning til tvivl.

Overskriften? Nå ja, noget skulle vi jo skrive og ord som sejlsport, sejlbåde, motorbåde, overskudslikviditet, købevillighed, rigdom, entusiasme, moderne og videre i den dur, vil måske på et tidspunkt gøre det lettere at tiltrække de rette annoncører når vi senere (håber vi) introducerer en lille sektion med annoncer fra google’s omfattende automatiske reklame-motor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *