Brittas Billeder

Som det allerede vil være mange bekendt, har Britta ( .. ja den Britta .. igen .. ) stået for at indsamle billeder fra de seneste 60 år i Sejlklubben. Den direkte anledning var naturligvis jubilæet, og til receptionen i sommer kunne gæsterne fornøje sig med også at se Brittas billeder. Vi er kommet i besiddelse af Brittas billeder og vil naturligvis gerne dele.

Vi har lavet en side til formålet, der hedder Brittas Billeder. Her kan du se alle billederne præsenteret i et “lysbilled-show” eller du kan klikke dig direkete videre til billederne på Flickr, hvor Sejlklubben nu har sin egen side:

http://www.flickr.com/photos/sgs-greve/

Som om det ikke var nok, så har vi ude i menuen på hjemmesiden her, små billeder fra vores Flickr bibliotek. Klikker man på billederne kommer man til Sejlklubbens side på Flickr.