(den ny) Formanden har ordet

Jesper har været hurtigt ude med et lynreferat af Generalforsamlingens beslutninger om bemandingen i bestyrelsen og en slet skjult opfordring til et indlæg fra den nye formand.

Nuvel det kommer der så og det er ikke så svært, når man nu overtager en veldrevet klub i god drift og endda med en let stigende medlemstilgang i disse for vort land så svære tider. Det er en kraftig udskiftning i bestyrelsen der netop er gennemført og det giver jo selvfølgelig nogle huller af erfaring som det nu er opgaven at få fyldt ud. Heldigvis fortsætter Jesper som redaktør af af vores hjemmeside selv om han er trådt ud af bestyrelsen og Britta binder stadigvæk det hele sammen med sin energi og organisationstalent.

Måske skylder jeg en kort præsentation af mig selv overfor dem der ikke kender mig. Jeg er 69 år, pensionist og den lykkelige ejer af en Faurby 36, der ligger på kondimolen på 15. år. Mit arbejdsliv er startet i detailhandelen efterfulgt af 30 år i FDB’s hovedkontor i Albertslund hvor jeg efterhånden blev sektionsdirektør i forskellige afdelinger. De sidste 5 år arbejdede jeg med etablering af en internetbutik og diverse regnskabsopgaver. Pensionist alderen er indtil videre blevet brugt til en flodtur til middelhavet over 2 sæsoner og ellers 5 ugers ture i DK og nabolandene. Vintersæsoner krydres med rejser til de steder i Verden vi gerne vil opleve.

På den netop afholdte generalforsamling var der stor tilfredshed med årets forløb i klubben, men Ove nævnte et område som ikke var lykkedes helt at få op at stå. Der havde været for få vinteraktiviteter i klubben fordi de projekter, der var arbejdet med ikke kunne gennemføres af forskellige årsager. Det vil blive en prioriteret opgave i bestyrelsen, som skal startes i god tid inden sejlersæsonen slutter og jeg vil gerne opfordre medlemmerne til at at giver input til hvad de gerne vil opleve i klubben om vinteren og hvor tit det ønskes. En anden stor ting er IF-DM i 2014, som vi også skal begynde at forberede i år.

Ellers begynder det nu at krible efter at komme i gang med bådene, men der er jo ikke megen optimisme at spore i langtidsprognoserne fra vejrprofeterne samtidig med at påsken falder tidligt i år. Et af årets højdepunkter ”søsætningen” ligger trods alt lige om hjørnet og i år er der meget fokus på at det vil forløbe godt uden problemer så vi ikke skal bruge unødvendige resurser på at lave 2 løsninger.

Til sidst skal der lyde en opfordring til medlemmerne om at bakke op når Britta efterlyser arbejdskraft til diverse arrangementer.

Med ønsket om en god sejlersæson

Bent Jørgensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *