Del med sgs-greve.dk

I ved det jo allesammen i forvejen, men nu I er ved at gøre klar til sommerturen, så vil vi alligevel lige minde om, at redaktionen jo ikke er særskilt kræsen når det kommer til at formidle medlemmernes oplevelser. Man kunne påstå at redaktionen på dette punkt er næsten helt ukritisk.

Så fat pennen en dag I ligger over; skriv hvor I er, hvem I er og hvor I er på vej hen. Skriv hvilken ven på havnen der foreslog jer netop den havn, om motoren har kørt for meget og fortæl om lokale spisesteder. Eller skriv om utætte pakninger på dit Jabsco-grej, marsvin i storebælt, bagerjomfruen på Agersø (jo hun er) og nye venner og bekendte I har mødt på jeres vej. Bare skriv og tag endelig også billeder!

God sommer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *