Fælles tursejlads.

På det seneste bestyrelsesmøde er det vedtaget at gennemføre et forsøg med at organisere ”lokale” fællesture. Det kan foregå på den måde at personer, der gerne vil sejle sammen med andre til en fælles distination, sender en mail med et forslag om tursejlads til et fastlagt panel, som på forhånd har vist interesse for fællesture.

For at komme i gang vil det kræve at der oprettes en mailliste. Det vil sige at interesserede medlemmer skal sende deres mailadresse til undertegnede, som derefter offentliggør listen på vores hjemmeside. Iniativtagerne til et turforslag rundsender herefter en meddelelse til dette panel, der svarer tilbage med  tilsagn og evt. tlf. nr. for efterfølgende kontakt.

Tilmelding til turpanel til Bent Jørgensen

Mailadresse: agsbj.zephyr@gmail.com

Med venlig hilsen

Bent Jørgensen