Fælles Tursejlads

I fortsættelse af indlæg om fælles tursejlads er der p.t. kun modtaget tilmelding til panelet fra 2 medlemmer. Vi ved at der er en gruppe sejlere der trofast deltager i de fælles tursejladser, som er langtidsplanlagt af turudvalget.

Forslaget er nu at de der er interesseret i at modtage yderligere “lokale” turforslag tilmelder sig listen. Tilmeldingen betyder blot at man modtager mailinformation fra initiativtager uden at der er forpligtelse til at deltage eller melde afbud. Man bekræfter blot hvis man ønsker at deltage efter nærmere aftale.

Sæsonen går desværre på hæld så der er ikke er meget tid tilbage i år ved siden af den planlagte svampetur, men turlisten skulle jo også gerne være langtidsholdbar fremover.

Tilmelding til turpanel til Bent Jørgensen.

Mailadresse: agsbj.zephyr@gmail.com