Generalforsamling 18. marts

Den skulle være der med morgenposten, indkaldelsen til generalforsamling i Sejlklubben Greve Strand den 18. marts. Det er Prikken-redaktionen der er ude med et “Prikken special”! Hvis ikke dine tøfler er så tilstrækkeligt sne- og vandtætte at du kommer ud til postkassen lige med det samme, så kan du selvfølgelig læse indkaldelsen her på siden (pdf).

Det er ikke helt uinteressant læsning. Til eksempel stiller et par medlemmer forslag til ændring af vedtægterne. Det vil med nogen sikkerhed danne grundlag for en interessant debat på generalforsamlingen. Det handler om medlemskaberne og inddirekte – og nok så spændende – om forskellen mellem de forskellige slags medlemskab.

GF-1

Som det vil være de fleste bekendt, så kræver ændring af vedtægterne en relativt stor deltagelse på generalforsamlingen, og et betydeligt flertal for ændringerne. I den forbindelse kunne vi måske friste forslagets fortalere, eventuelle opponenter, og dem der måske befinder sig et sted der imellem, til at ytre sig her på siden, og ad den vej skabe debatten, påvirke de stemmeberettigede, og i tillæg medvirke til at gøre hjemmesiden til et levende aktiv for Sejlklubben. Lad høre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *