T minus 7

Hej allesammen,

Der er en uge til generalforsamlingen i Sejlklubben, hvor vi tro mod lovene skal trækkes igennem min beretning for 2009 og måske nogle ord om den kommende sæson, hvor vi skal behandle regnskabet og budgettet, hvor vi skal vælge besætning til bestyrelsen, og hvor vi – ikke mindst interessant – skal behandle et forslag om ændring af vedtægterne.

Jeg glæder mig til en sund debat om forslaget, som i sin helhed kan læses i indkaldelsen, som webredaktionen til overflod har gjort nemt tilgængelig her på hjemesiden.

Webredaktørens nærmeste assistenter

Webredaktørens nærmeste assistenter

Jeg har aftalt med samme redaktion, at dette indlæg – så vidt overhovedet muligt – bliver stående øverst på forsiden af hjemmesiden frem til generalforsamlingen. Så kan alle – du inklusive – nemlig kommentere på alt hvad der har med den begivenhed at gøre. Herunder

  • Forslaget til ændring af vedtægterne
  • Ting jeg bør huske i beretningen for 2009
  • Emner jeg bør orientere om for 2010
  • Valg til bestyrelsen m.m.
  • HVEM der skal være suppleant på den ledige plads
  • Etc.

Jeg glæder mig til at se jer allesammen igen. Vi ses på havnen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *