Konkurrencedygtigt

Nu er pladsen her ikke normalt tiltænkt reklame og anden umådeholden positiv omtale, men for trofaste annoncører og gode venner gør vi undtagelser.

Vi ser frem til en lille klump af helligdage, hvor mange vil være at finde på og omkring bådene, og så er det at særlige behov opstår. Sådan nogle som kun kan klares med et besøg i udstyrsforretningen. Vi minder i den anledning om de formidable åbningstider hos Tempo Bådudstyr:

  • Lørdage 9 – 15,
  • Søn- og helligdage 10 – 15
  • Hverdage 10 – 17:30

Skulle du være ny udi den finanskriseafvisende sport at købe/snuse ydstyr, så er et besøg hos Tempo Bådustyr turen og tiden værd. Udvalget er imponerende. Og husker du at sige at du kommer fra Sejlklubben nede i Mosede Havn, så er du sikret VIP betjening.

Du kan oven i købet, måske, tilføje at du jo handler netop der, fordi Tempo Bådudstyr er så venlige at afse lidt midler til annoncering i Prikken og på Hjemmesiden. For hos os, der “støtter vi dem, der støtter os”.