Familiesejladser 2010

Her udvalgsmedlem Jørgen Ærenlund med gaster fra "Ulka"

Her udvalgsmedlem Jørgen Ærenlund med gaster fra "Ulka"

Fra familiesejladsudvalget har vi fået besked om første startskud 2010. Vi kan minde om, at sejladserne tirsdag aften er på et niveau hvor de fleste kan følge med, og vil du lære nogle flere erfarne folk i Sejlklubben at kende, så er det her lige noget for dig.

I skrivende stund skinner solen fra en skyfri himmel. Sæsonen – sejlersæsonen naturligvis – står foran os.Det gør vores familisejladser også. Vi har besluttet at begynde sæsonen tirsdag den 11 maj kl. 1900, med skipermøde i klubhuset kl. 1830.

Ligesom alle de foregående år håber vi, at der kommer rigtig mange både på vandet. Husk også – som sædvanligt – madpakken, vi hygger os i klubhuset efter sejladsen.

God sejlersæson.

Familiesejladsudvalget