Spas og Sejlads i Mosede


Spas og sejlads i Mosede Havn

“Så er fire dage med Spas & Sejlads for de 8-15 årige fra 6. til 9. august vel overstået , og vi sagde farvel for denne gang til 10 glade unger, der har haft en fantastisk afslutning på sommerferien, med Optimistjollesejlads, kajakker, paddleboards, og meget mere!

Vind havde vi ikke meget af, men alle deltagere fik lært at håndtere jollerne, lavet kæntringsmanøvrer, sejlet lidt baner og moret sig med ballonsejlads hvor det galdt om at punktere hinandens balloner efter bådene.

Sol fik vi i overflod, og vi kunne næppe have fået bedre vilkår for afholdelse af denne type event.

Vi takker for den fine support og positive tilkendegivelser vi har modtaget fra stort alle på havnen i de sidste dage, og beklager hvis ungerne ind imellem har ligget i vejen for ind og udsejling – det er ikke altid lige til at holde styr på en sæk lopper!

Der var kun rosende ord fra forældrene og ungerne sagde at de var klar til en gentagelse!

Så må vi jo se hvad det kan blive til…
 
Der er flere billeder på SGS Facebook.
 
Hilsen
Kim Ravn