Fyn er fin

Det ved vi jo godt, at Fyn er. Hvad mange – men måske ikke alle – også ved, er at der igen i år er to såkaldte distancesejladser rundt om Fyn, og at de ligger med kun en uges mellemrum. Der er altså alt mulig grund til at gøre klar til aktiv ferie midt i Danmark når det går løs den 28. maj på Palby FynCup fra Bogense og ugen efter den 4. juni på Classic Fyn Rundt fra Kerteminde.

Foto: Peter Sundberg - FynCup 2009

Foto: Peter Sundberg - FynCup 2009

Med sådanne to halvlange sejladser lige i rap, så kan det være der er en SGS-båd eller flere, der får brug for hjælpende hænder, flytbar ballast, kokke, indpiskere, storsejlstrimmere, navigatører eller humørspredere, og hvorfor så ikke vifte med flaget her på vores egen hjemmeside og få sving i noget af den lokale talentmasse.

Hvis din båd mangler en gast, eller hvis du gerne vil med en SGS båd rundt om Fyn, så lad os høre fra dig. Skriv en kommentar til dette indlæg og oplys f.eks.

  • hvem du er,
  • hvilken båd(e) du sejler eller har sejlet,
  • hvor skrap du er (det skulle dække  både sure skippere og dygtige gaster)
  • hvad du søger, og
  • forventet niveau på forplejning
  • etc.

Der er selvfølgelig også mulighed for at søge båd/gast til transportsejladserne Mosede – Fyn og Fyn – Mosede. Sådanne ture er normalt lidt mere afdæmpede end selve kapsejladsen, og faktisk alletiders mulighed for at lære andre SGS’ere at kende, prøve natsejlads for første gang eller simpelthen bare få en dejlig sejltur. Det er jo det det hele handler om.