Endelig fredag

Endelig fredag! Det er en overskrift vi har tyvstjålet fra blur.se og ligesom hos vores svenske venner, så dækker overskriften også i dette tilfælde over indhold i den lette ende af skalaen. Vi tør ihvertfald godt love, at der ikke i det følgende vil være direkte referencer til hverken vedtægter, kontingenter, budgetter eller lovbefalet pligtarbejde.

Redaktionerne af henholdsvis Prikken og hjemmesiden har afholdt fællesmøde i maritime omgivelser, og det var en så stor succes, at de to redaktioner fremover vil prøve at lave flere fælles tiltag. Prikkenredaktionens medarbejdere var selvfølgelig lidt trykket af det faktum, at budgettet for Prikken i 2009 blev overskredet med i omegnen 200%, men hvad de måske havde tabt i den økonomiske modvind vandt de hurtigt ind på uimodståelig charme. Her på webredaktionen glæder vi os til et tættere samarbejde.

De to redaktioner havde mere til fælles end de lige havde regnet med ..

De to redaktioner havde mere til fælles end de lige havde regnet med ..

Der er sikkert mange der går og glæder sig til at komme på vandet, og vi har fra pålidelig kilde hørt, at banen – kapsejlads- og familiesejladsbanen – er blevet lagt ud på omtrent samme positioner som tidligere år.  Vi vil gerne viderebringe hele sejlklubbens store tak til de frivillige som lagde båd og armkræfter til. Vil du også gerne hjælpe med et eller andet, eller vil du bare være en del af et værdifuldt fællesskab for sejlere af alle slags skal du bare klikke her eller her.

Og så lige retur til det der endelig-fredag-tema. I har sikkert allesammen styr på, at der sker ting og sager på nogle af de mere eksotiske sejlsportsider vi peger på fra vores side med links. Men derfor kan vi jo godt gentage lidt af det.

Oh Shit

Som dette billede f.eks. fra Sailing Anarchy, som ikke ved præcist hvad der foregår på billedet, men mener at det må være kun et lille skridt fra virkelig store problemer …

Og som finale et eksempel på hvor sjovt man kan have det med kun en båd – ok, måske ikke en hvilken som helst båd – og lidt blæsevejr.