Coronasituationen

Så skete det igen, igen og denne gang er det endnu mere alvor. Der er ingen grund til på denne plads at repetere alle de ny regler der har domineret nyhederne de sidste dage. Greve kommune er nu med i den hårde gruppe. For sejlklubben betyder det at der nu er stop for at samle børn og unge op til 50 personer. Nu gælder forsamlingsforbuddet for max. 10 personer uanset alder og formål.

De nye regler for Greve kommune gælder foreløbig til 3. januar 2021 medens de landsdækkede forbud forlænges til 28. februar 2021. Det gælder blandt andet forsamlingsforbuddet, kravet om mundbind samt restriktioner for cafeer, kantiner og restaurationer.

Klublivet har været på vågeblus det meste af året, men det positive har været opstart af en ungdomsafdeling som foreløbig tæller 8 unge. Der forestår et stort arbejde med at gøre klar til en forhåbentlig næsten normal sejlsæson til foråret med det dobbelte antal unge.

Til slut vil vi ønske alle en rigtig glædelig jul trods alt og et godt nyt år hvor vi forhåbentligt kan mødes igen som normalt på et tidspunkt.

Med julehilsen

Bestyrelsen