Klarsignal

Mens sportsverdenens øjne synes at være rettet mod Sydafrika og en forstad til London, så er vi ved at kunne melde klar til det vi godt tør kalde det sportslige højdepunkt i Sejlklubbens 2010 kalender. Atten både er tilmeldt IF-DM og det forlyder, at de første ankommer til Mosede Havn i weekenden. Tag godt imod dem.

Flere præmiesponsorer er kommet til. Det er den meget lokale og ligeså trofaste støtte af aktiviteterne i Sejlklubben John Mast. Og det er det unge sejlloft Neil Pryde, som allerede har gjort sig positivt bemærket i IF-klassen. Og så er de forskellige hold omkring forplejningen i fuld gang med forberedelserne af tre gange morgenmad og frokost, grillaften og ikke mindst festmiddag. Dommerbåd og følgebåde meldes klar, og mandag aften mødes de hold der skal afvikle sejladserne; baneleder, bådførere, flagmænd, hjælpere for at blive sikre på alt det praktiske.

Første klarsignal skydes onsdag aften, når der sejles ‘tune-up’.