ZZZZzzzz

Efter en hvad der føles som en næsten uendelig lang pause skal vi igang igen med at servicere medlemmer og interesserede iøvrigt om  hvad der rør sig i Sejlklubben og måske i verden lige omkring os.

Vi havde lidt håbet, at vi henover sommeren kunne berette om medlemmers færden på abndet, men vores mail må have været nede, for vi har ingenting hørt. Eller måske det er fordi billederne fra turen lige skal redigeres inden de sendes vores vej. Som altid er materiale meget velkomment – måske der endda kunne blive til en Prikken henunder efteråret. Ellers er hvad der er sparret jo som bekendt tjent.

Adam_bader

For ligesom at skærpe hjemmeside-læsernes appetit løfter vi lidt af sløret for hvad der kommer til at ske ’herinde’ i den kommende tid:

  • En SGS båd deltager i en af sensommerens meget interessante kapsejladser; vi guider læserne til at følge båden live! Og vi mener bestemt at vi har billeder fra sidst de var afsted.
  • Vi kommer til at gøre lidt reklame for de meget fine SLAM polo’er med SGS logo og nogle SLAM T-shirts med det efterhånden godt udbredte IF-DM 2010 logo, som vi har tilovers fra mesterskabet.
  • Bestyrelsen har lovet at sende deres gennemarbejde forslag til modernisering af vedtægterne ud til gennemsyn i god tid før generalforsamlingen næste år. Vi har oceaner af spalteplads til diskussionerne, som måske kan blive ligeså spændende som
  • Og så lyder der rygter om, at der skal skiftes ud i bestyrelsen. Vi prøver at finde ud af hvad det nu er for noget. Vi vil skrive lidt om hvad bestyrelsesarbejdet – og andet frivilligt arbejde – i Sejlklubben egentlig går ud på. Og vi vil sikkert i den sammenhæng komme til at skamrose alle dem der gør det ekstra som vi allesammen nyder godt af.

Og så skal vi huske at minde om at tirsdags-familiesejladserne og onsdags-kapsejladserne igen er i fuld gang. Og at Sejlerskolen sejler heldagstur på lørdag. For nu blot at nævne noget af det der sker på vandet.

Stay tuned!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *