Formanden har ordet III

Tusind tak for et formidabelt stævne til alle de søde mennesker fra SGS, som ALLE var glade, imødekommende og hårdt arbejdende for at vi deltagere kunne lege sejlads og have det godt (…) Det er min opfattelse, at både deltagere og officials har syntes, at det var sjovt og alle tiders. I hvert fald en bragende succes. Tillykke med det!! – DEN 69 Admiralinden

Vi gjorde det! Vi lykkedes! Og vi kan oven i købet godt tillade os, at betragte det som en succes. IF-DM 2010 forløb på alle måder så godt, som vi havde kunne håbe på. Selvfølgelig hjulpet på vej af noget af det bedste vejr vi kunne ønske os, men først og fremmest fordi vi leverede et godt arrangement – både på vandet og i land.

FLAG

Jeg håber at hele Sejlklubben vil dele glæden over at det lykkedes, og jeg håber i særdeleshed at alle de frivillige, der var med til at arrangere og gennemføre stævnet vil tage imod den ros de fortjener og iøvrigt føler, at det var det hele værd. Det gør jeg i hvert fald. Jeg har lært medlemmer at kende, som jeg ikke ellers ville kende særligt godt, og så har jeg oplevet, at vi sammen kan præstere en hel del. Jeg har oplevet hvordan både medlemmer i Sejlklubben, fiskerne, Havnen og andre brugere af havnen, har bakket op om arrangementet og medvirket til at både vi selv og sejlerne har følt, at det der med at samle 18 både til kapsejlads og socialt samvær, det er lige præcis den slags en sejlklub som vores skal lave.

Det er en del år siden vi sidst lagde vand og land til et lignende arangement. Jeg håber ikke der skal gå så lang tid igen. Vi har en skabelon for, hvordan vi skal gribe det an, og så har vi i frisk erindring et eksempel på hvor sjovt og givende det kan være.

Vi får en masse ros for stævnet, og det fortjener vi. Men til de venlige ord fra IF-sejlerne kunne vi godt svare med et “lige over”. Med et humør og en indstilling til tingene som man finder hos denne gruppe sejlere, så er det jo næsten ingen sag at få tingene til at fungere. Så tak til alle jer der var med. Sejlere, frivillige, baneleder, protestbehandlere, fiskerne og havnen for fleksibilitet, hjælpsomhed og ikke mindst is! og vores sponsorer, som gjorde det muligt for os at lave en langstrakt og festlig præmieoverrækkelse.

Herunder 2‘erne fra DEN 69. Klik på billedet og spring til galleriet.

GLAD69